Vinn ett inredningsförslag!

Vill du trivas bättre i ditt hem?

Nu kan du vinna ett komplett inredningsförslag! Det enda du behöver göra är att gilla oss på facebook och maila oss en motivering om varför just du behöver vår hjälp.

 

Vi kommer hem till er under ungefär en timme, tillsammans med er går vi igenom de rum ni vill ha hjälp med och ser vad som bör göras - färgsättning, tapeter, textilier, möbler och golv. Till vår hjälp har vi med oss bilder över olika inredningskoncept, färgkartor och annat inspirationsmaterial. Gemensamt skapar vi en vision av hur hemmet bäst kan utformas för att ge er trivsel och välbefinnande.

 

Efter hembesöket redovisar vi ett inredningsförslag på möbler, armaturer, textilier, kulör och tapetförslag samt inredningsdetaljer där priser och inköpsställen framgår. Redovisas på planritning och 3D-ritning. Inkluderar personlig redovisning på plats. Värde från: 2500 kr.

 

Tävlingen håller på till och med 30 juni 2012. Därefter korar vi, Magnolia Design & inredning en vinnare. Vinnaren meddelas personligen senast 10 juli.

 

Det vinnande bidraget kommer presenteras på vår facebookssida under augusti 2012.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna