Rensa i röran – Skapa ett bättre flöde i ditt liv och din omgivning.

Att rensa i röran, att inte ha en massa onödiga saker känns oftast befriande och frigör energi i våra liv. För mycket saker kan ge stagnation, och är det rörigt i hemmet mår vi kanske inte särskilt bra. Genom att ”rensa i röran” får energin i våra liv ny fart.


Nu är den perfekta tiden att börja. En flytt till ny bostad är ett annat bra tillfälle. Ta några dagar på semestern och börja med ett rum/förråd/garderob eller låda i taget. Viktigt att ta det i din takt och ej rusa fram. Dela upp saker i ”Spara-slänga-sälja-skänka”. Engagera gärna hela familjen, även barnen. Vi har testat det hemma med positiva resultat. Vissa saker kan kanske vara svårt att göra sig av med även om de ej används längre. Därav tar det även energi från oss vid en rensning, men jag kan garantera att det kommer kännas befriande och energin fyllas på dubbelt upp efteråt…nya positiva saker kan börjar hända i era liv.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter