Vi inreder drömhuset i Lindbacken

Den här veckan har vi inrett drömhuset med stort D!
Woaw huset har helt fantastiska materialval och rymd! Vi har bara gått runt och njutit emellanåt. Älskar det vackra golvet som följer upp i trappan och den fantastiska varmgrå färgen (askgrå) i köket som man även låtit golvlister och dörrar målas i. Köket är från Kvänum och är så snyggt, jag gillar särskilt att inbyggnadsdörren för kyl och frys går ända upp i tak. Bänkskivor i marmor och snygga handtag i mässing. Skjutdörrar, garderobsdörrar och badrumsskåp har handtag av läder.
Gillar även den smarta lösningen med den platsbyggda bokhyllan i vardagsrummet.

Fler foton och information hittar du här!

Foto: Samir Hadj Riksmäklaren

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln