Smygtitt hos kollegans nybyggda drömhus

I slutet av august gick flyttlasset och sedan dess har vi tjatat om att få komma och fota kollegans Matildas drömhus! Men innan hon släpper in oss vill de känna sig helt klara och jag förstår henne till fullo. Men när vi för två veckor sedan fotade ett stylingjobb i Matildas hus passade jag på att "tjuvfota" några av mina favorit ställen i detta underbara hus som Matilda och hennes sambo Patrik har skapat tillsammans. /Pernilla

Det mysiga vardagsrummet med fantastiskt ljusinsläpp i från de många fönstren och altandörrarna som är helglasade. Toppat med en strålande vacker kakelugn.

Åhhh köket...så snyggt att jag genast vill hem och förnya mitt egna. Den utvalda grå färgen harmoniserar perfekt med köksöns marmorskiva och arbetsbänkens i ask som behandlats med hårdvaxoljad. Detaljer som integrerad kyl/frys, specialbyggt skafferi, vackra lister och egentillverkade täckskivor upphöjer köket till en klass för sig.

Sovrummet, högt i tak och synliga takbjälkar, med underbar utsikt över ängarna.

Badrummet med den snygga spegeln och läderhandtagen som Matilda fixat själv. Mässingskranen, fotoklinkers, golvbrunnen med klinkers i och den fantastiska fiskbensväggen i matt vitt kakel. Klicka på bilderna för att förstora.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln