Makramé väggbonad DIY

Mysigare fredagsmys får man leta efter!
Jag har har testat på det trendiga hantverket makramé. I vår butik har vi fått in DIY-kit som är perfekta för oss som aldrig har hållit på med makramé tidigare. Kitet är komplett så det är bara att sätt igång att börja knyta.
 

Mitt första alster pryder vårt sovrum


Makraméknytning var en vanlig sysselsättning bland sjömän under 1800-talet och var även väldigt populärt på 70-talet. Som allt annan så har även denna trend efter några års vila skjutit i höjden igen. Vi har under en längre period sätt mycket makraméamplar och det senaste nu är att göra väggbonader.
I kitet man köper finns en manual hur man går tillväga. Jag valde att byta ut den medföljande pinnen mot en krokig härlig gren jag hittade på tomten och satte igång och börja knyta. Efter att ha vart lite för ivrig och knutit hela väggbonaden med FEL KNUT så fick ja riva upp hela bonaden och knyta om den igen. Göra om gör rätt! Men det var ju iof lugnt eftersom jag nu fick spendera två kvällar med min nya hobby isf en :)
När den var färdig vart jag sugen på att pimpa den lite extra och knöt dit några fjädrar.  Snyggt blev det tycker jag och framförallt ett kul och mysigt sätt att slappna av på kvällen istället för att hänga framför tvn.

He en fin fredagskväll allihopa!
/Matilda
.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln