En hektisk men så rolig inredningsvecka 

Första totalstylingen denna vecka ägde rum i tisdags och onsdags, en charming trea i Fålhagen som vi fick se först i måndagskväll! Ahhh här fick vi hoppas att det vi planerat skulle passa in och impovisera snabbt då lägenheten dessutom skulle fotas på onsdagen.

Vår duktiga praktikant Fanny in action...

Under torsdagen var det dags för veckans andra total styling var en etta på Luthagsesplanaden som behövde få en inredning som matchade de nyrenoverade köket och badrummet.

Sara bäddar på hög höjd!

Förutom de två stylingarna har vi träffat en massa härliga kunder på ett 15-tals stylingkonsultationer och i butiken, Sara har tagit emot flera leveranser bla från Bukowskis till hennes inrednings kund, ser mycket spännande ut just nu har en gigantisk guldspegel mellanlandat i vårt lunchrum!!! Mikaela har bla haft förberande samtal med sin kund inför ett inspirationmöte i nästa vecka. Jag har haft spännande inredningsmöten bla en lada som ska förvandlas till ett modernt hem och hittat fina mattor och tvbänk åt en annan kund.

Önskar er alla en fin helg!/Pernilla

Mer info och bilder på totalstylingarna hittar ni här:
http://www.maklarhuset.se/till-salu/bostadsratt/uppsala-falhagen-marielundsgatan_5a-574012
http://www.maklarhuset.se/till-salu?find=luthagsesplanaden

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln