En händelserik vecka hos Magnolia Design och Inredning

Hej på er!

De kommande veckorna kommer ni att få följa med mig på en liten rundtur här i Uppsala. 

Jag heter Carolin och har min första praktikvecka hos Magnolia Design och Inredning. Jag studerar till Certifierad Inredare & Homestaging konsult. Jag hoppas kunna inspirera er med olika bilder och text på stylinguppdrag jag utfört/utför under mina 6 praktikveckor hos Magnolia Design & Inredning. 

Den här veckan har jag vart med på olika konsultationer vilket jag tyckte var väldigt kul!
Vi åkte ut till kunder och gav tips och råd om hur just de skulle kunna göra om i sitt hem inför en försäljning, allt för att få bostaden att bli mer attraktiv på marknaden och fånga potentiella köpare inför en försäljning.

Ett stylinguppdrag  
Vi fick i uppdrag att styla iordning ett litet sovrum inför en försäljning. Kunden ville att vi skulle ta hänsyn till bokhyllan som kunden hade sedan tidigare stod i sovrummet och sedan inreda utifrån den.

Vi började morgonen med att planera vad vi skulle ta med för inredning till kundens bostad för att kunna inreda sovrummet och framhäva det på bästa sätt så det kändes som ett mysigt och rymligt sovrum. Vi utgick ifrån kundens tapet som gick i en beige/brun skala.
 

       Sovrummet

  • För att få in lite färg valde vi att ha färg på en del av textilierna. Kuddar ifrån Himla i plommonfärg och en mörkgrå kudde. Som ni kanske ser syns den grå färgen i den mönstrade tapeten. 
  • Ett bra sätt att tänka när man inreder ett rum är att utgå ifrån en bild, ett mönster eller en möbel och sedan utifrån de tänka på färgsättningen som vi gjort i det här inredningsuppdraget.
  • Härliga sängkläder gör mycket för ett sovrum. Dessa på bilden är i linne och kommer i från märket Tell me more. Sängkläderna hittar ni i butiken som ligger på Fyristorg 10 i Uppsala. 
  • Sängborden gjorda i björk går fint ihop med den mönstrade tapeten och dess färgskala. 
  • För att få in lite symmetri i sovrummet valde vi att ha en sänglampa på vardera sida av sängen. Symmetri är någonting som gör att rummet känns mer harmoniskt. 
Här ser ni sista bilden på resultatet utav stylinguppdraget. 
Jag önskar er en fin helg så hörs vi nästa vecka! /Carolin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln