Vi söker en en erfaren inredare till vårt team

Nu söker vi en erfaren inredare som vill växa än mer hos oss. Välkommen att skicka in din ansökan och läs mer om tjänsten nedan:

Inredare/stylist 100%, Föräldravikariat

Magnolia Design & inredning
Vi är en inredningsbyrå som ligger i framkant inom inredning och styling. Vi hjälper både privatpersoner och företag med inredning, styling och event. Vi har vårt kontor i centrala Uppsala där vi även driver vår inrednings- och inspirationsbutik Magnolia Concept store. Här säljer vi utvald skandinavisk design och hjälper våra kunder med inredning.

Vår stylist Hanna går på föräldraledighet i slutet av oktober och vi söker nu efter en person som kan ta en stor roll i vårt företag och skapa fantastiska hem. Rollen kommer vara väldigt fri med stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att inreda bostäder inför försäljning, konsultationer inför försäljning, bemanna butiken samt ansvara för vår weshop.

Vem vi söker
Vi behöver en person som är erfaren, stresstålig, van att hålla många bollar i luften, servicemind, social, postitiv och driftig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branchen, erfarenhet att driva en webshop samt god kunskap inom sociala medier. Vi lägger stor vikt på entreprenörskap och stor egen initiativ förmåga. Då vi hela tiden utvecklas och vill ligga i framkant söker vi dig som vill och har ambitionen att utvecklas med oss och vill vara en del av oss att inreda hem på en ny nivå.

Vad får du?
Ett föräldravikariat på 12 månader med stor möjlighet till förlängning. Du kommer få vara med på en resa i ett spännande bolag där du är nyckelperson för dess framgång. Du kommer få tillbringa din tid på en rolig arbetsplats och i en spännande bransch.

Hur söker jag?
Skicka ett personligt brev och ett CV till pernilla@magnoliadesignoinredning.se
Tjänsten tillsätts när rätt person är funnen
Tillträde omgående
Krav: B-körkort samt tillgång till egen bil

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln