Event Story 567, Gränby centrum

Igår byggde vi upp en miljö till Riksbyggens och Stadsbyggens event för Story 567. Vi spann vidare på den fantastiska takterass de boende får ta del av i boendet och byggde upp en pergola med inredning utifrån 3D bilden på takterassen.

Här nedan ser du planeringen vi gjorde inför uppdraget. Förutom pergolan fanns även ståbord för Riksbyggen och Stadsbyggen samt modellen för Story 567. Med på eventet var även Uppsala basket, med basketkorg och spelare, hos dem kunde alla prova att sätta basketbollen i korgen och vara med och tävla om billjetter till deras matcher.

Eftersom vi bara hade två timmar på lördagsmorgonen att iordningställa eventytan var vi lite oroliga för att byggandet av pergolan skulle ta för lång tid...men allt flöt på och det blev kanon.
Eventet blev mycket lyckat med många härliga möten och stort intresse för fina Story 567.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln