Stylingkonsultation

Vi kommer hem till er och tillsammans går vi igenom bostaden rum för rum. Vi ser då över och kommer med förslag på vad som kan plockas bort, läggas till eller flyttas på för att lyfta fram det bästa i bostaden. Därefter genomför ni själva åtgärderna.

Pris: 1500 kr

Homestyling light

Vi utgår från era befintliga möbler och inredning och kompletterar dem med till exempel textilier, armaturer, blommor, konst.
Pris från 5 000 kr. Inklusive hyra för inredning i 30 dagar samt en visningsstyling.

Homestyling orginal

Vi tar ett helhetsgrepp på din bostad och vi kompletterar bostaden med textilier, armaturer, blommor och konst samt enstaka möbler. Vi har ett stort lager av möbler och vi hyr även in möbler från olika leverantörer.

Pris från 10 000 kr.  Inklusive hyra för inredning i 30 dagar samt en visningsstyling

Homestyling total

Vi inreder ett helt tomt objekt och förvandlar den till köparens drömbostad. Genom att inreda objektet med möbler, textilier, armaturer, blommor och konst anpassade efter objektet och tänkbar köpare. Vi har ett stort lager av möbler och vi hyr även in möbler från olika leverantörer.  

Pris enligt offert, en visningsstyling ingår samt hyra för möbler och inredning i 30 dagar.

Varje nivå och dess innehåll och pris anpassas efter behov och förutsättningar. Vi förmedlar gärna våra kontakter för målnings-, el-, byggarbete etc.