Uppdatering av husbygget

Slutsamråd är bokat och vi måste jobba järnet för att hinna klart med allt innan samrådet. Ett slutsamråd är då man (förhoppningsvis) får huset godkänt för inflytt. Vi är galet pirriga inför detta möte. Det är ganska precis en månad kvar till samrådet idag och vi veta att det är suuuper mycket kvar att göra, men vi har inte gett upp hoppet om att det ska gå.

Vi jobbar just nu på bred front och har nästa lagt klart alla furugolv, kaklat klart vårt lilla badrum, målat klart de flesta fönstren och börjat bygga ihop köket. Köksluckorna är inköpta och ska in på lackering i veckan och trappen är under tillverkning. Insåg idag att många företag börjar ta sina sista beställningar innan  sommaren nu i veckorna. Så nu är iaf en av 3 köksbänkar beställda. Vi ska nämligen ha en härlig blanding av trä, rostfritt och marmor. Ni kommer få se resultat på det senare.

När jag läser igenom vad jag har skrivit inser jag att det här inlägget är precis lika rörigt som mitt huvud är just nu:)

Här kommer i alla fall lite blider från mobilen...

På bilden ovan är vårt blivande sovrum. Idag är golvet övertäckt (för att skydda inför slutmålningen av väggarna) och fönsterfoderna är färdigmålade.

 

Några vagnar blev det på Ikea. Men nu är allt hemma!

Vårt kontor ska målas en sista gång, eluttag ska upp och
golvlister fixas. Sen får man inreda :)

Badrummet

Fönster i vardagsrummet

Etiketter: husbygge

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln