Veckans stylinguppdrag 5 rok

Hej på er!
Denna vecka har jag, Hanna och Ida stylat en lägenhet på 5 rum och kök som jag berättade om i början av veckan. Bostaden var sedan tidigare inredd med mörka tunga möbler som tog mycket platts och gjorde att bostaden upplevdes som trång. Vi valde att inreda bostaden i en ljus modern stil.
I tisdags var det fokus på att få möbleringen klar så att vi sedan skulle kunna sätta upp gardiner,textilier, växter och accessoarer på onsdagen. Tiden gick otroligt fort och sedan var det torsdag vilket innebar sista dagen innan bostaden skulle vara färdigstylad. Vi ställde dit vackra snittblommor och färska kryddor sedan var bostaden redo för fotografering! 

Även denna styling var otroligt rolig och spännande att få inreda. Nu hoppas vi på att så många som möjligt kommer på visningen.

Här kommer en liten sneak peak på bostaden som ligger i centrala Uppsala

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln